Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömda barn

Jag ser deras lidande
I ögonen speglas smärtan
Besvikelsen
Tårarna blänker i vrårna
Förtvivlan
Bortglömda
Igen

Du har glömt dina barn
Glömt dina plikter
Du är vuxen
Ta ditt ansvar
Genast

Du sviker dem
Du gör dem illa
Snart förlorar du dem




Övriga genrer av phenomena
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-03-20 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena