Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore livet utan musik!

Vad vore livet utan musik!

Bara fåglar som kvittra och sjunger, löv som praktsalar, prasslar och faller.

Vidtagen vindens sång , vattnets brus i flod bäck och bäckar, med näcken.

Älgens bölande , vildsvinens lösande,

Syrsornas sång och insekternas surrande, diftong på en och samma gång.

Ängens alla prassel tissel och tassel.

Trädens sus och brus i skogen , djurens egen dans på vårlogen.

Vad vore livet utan naturens musik!






Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-21 04:40



Bookmark and Share


  Nasrin
Livet utan musik är som blommor utan doft, jag dör utan musik. tack för dina fina rader om musik!
2012-04-04

    lory
allt är musik....eller hur.....redan i magen babyn lyssnar på underbar toner av liv....
2012-03-29

  M.A.J.R
Så sant instämmer!
livet utan musik för mig hade vart riktigt tråkigt men också med musiken är det distrationer
2012-03-21

  Jan Linderoth
Någon frågade Picazzo vad hans tavlor föreställde. Han svarade: Det är väl ingen som frågar vad fågelsången betyder?

Så låt musiken leva inifrån och långt ut.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin