Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårligen lätt



Det var svårt att vara barn
svårt att samla till goda minnen

alla för svåra krav ställdes

allt förnedrande hårt skälldes

Det var inte lätt att vara barn
lätt att gå fel i missmodslabyrinten

alla hånande tyngder spärrade

allt som kunde bli felsteg skärrade









Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-20 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen