Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här hos mig.


För att du vill stanna kvar.


Du är så fin så.
Älskar dina ögon, ditt leende ännu mer.
När vi pratar försvinner allt annat
Du bara får mig att bli glad.

Vill att du ska veta
Att det faktiskt är så
Ja, för när jag är med dig, känns allt så bra
Försökt tänka bort dig
trodde jag förträngt hur det var
men jag minns allt så klart
minns det vi sa
minns hela sommaren
alla kvällar och nätter
alla stunder med musiken omkring oss
den gången du var nära

Tomt.
Så känns det, varje gång vi sagt hejdå.
Men hos dig klarar jag allt
Med dina armar runt mig blir jag nån annan.
Någon bättre.
Alla mina fel förminskas, suddas ut.
Dina tycks aldrig synas.

Så tack eller nåt.
Tack för att du finns.
För att du vill stanna kvar.




Fri vers av enklarader
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-21 13:52



Bookmark and Share


    Jenny C
Fint!
"Alla mina fel förminskas, suddas ut.
Dina tycks aldrig synas." Snygg formulering och det är så härligt när det är så :)

2015-05-16

  helenita VIP
Fint!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader