Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, fy vilket snusk!

Han ser så sugande ut i sin blick

Munlådan rymmer så många runda ord

De i hans närhet är  rädda för snuskträsket

Uppviglad mot det torra samhället slår han bakut

Blinkar mot de slagna orden som vräks ut i kaskader

Han svartmålas så orättvist. Baktalas i klungor

Enligt normalitetens väktare är han en snuskhummer

Är hans skrivna ord inte en konst?

Bespottad lägger han ett leende över ansiktet

Sjunker djupt med blicken i fittans djupa inre

Skriver in en hård lem i sin handling. Med en varm sats över ljusrosa kronblad

Han brinner för sin konst. Lägger till levande bilder som ger våta drömmar

I alla  fall för de utdömda sexfreaken. Som förlustar sig i köttet

De normala..? Ja, men de ligger ju med händerna på täcket




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-21 13:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte vara permanent sexfixerad. Det är bara jobbigt.
2012-03-21

    lory
vadå snusk..livet nina..mmmmmm
2012-03-21

    Ken Cassel
*Ler sött* ;-))
2012-03-21

  M.A.J.R
Waow beundransvärt är ditt sätt att skriva applåd
2012-03-21

  LassO
vad gör man då med händer som inte har nåt täcke i närheten? ;=)
2012-03-21

  M M Mannheim VIP
Ja vilket snusk men med erotiska tecken...var det på täcket? Du kan verkligen forma orden och få in könsord så det inte känns...ja som snusk!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish