Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårens ankomst firas...


Tussilago

det knakar i jorden
som låter

tjälen släpper motvilligt på sitt grepp
ihopp om andra tankar

solen gör allt för att skina upp

det mörka blir ljusare

en sinnlig tussilago tittar fram
som en gul pastill från ingenstans

våren är här på riktigt

fast snöflak ligger kvar som lämningar i skuggan




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-21 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman