Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiskt dravel? Eller bara ett vanligt knull..?

När du är naken vill jag älska

Uppfyll min himmel i ett stjärnklart rum

Mitt inre är ditt universum

Plöj nya jordar och så nya stjärnor

I ett hav av ditt liv växer vi

Sköljs av vågor mot en strand

Förtöjer våra kroppar i en enhet





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 593 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-21 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja kan kanske vara både och....
2012-03-28

  Desdemonamelia
Sex med kärlek är aldrig ett vanligt knull ^^
2012-03-22

  LassO
Knull kan leda till romantiskt dravel med, det beror kanske på om man ser det ur manligt eller kvinnligt perspektiv... ;)
2012-03-21

  Linda CH VIP
Romantiskt dravel kan ju leda till ett knull? Tjusigt skrivet i vilket fall!
2012-03-21

    ej medlem längre
Caramba!!!

Som en lustfylld tjurfäktning!

Underbar!!!
2012-03-21

  anita VIP
Mycket bra skriven
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish