Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala är silver!

Tala är silver tiga är guld, en smäll på käften kan vara diamanter
Värt!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-21 20:31



Bookmark and Share


    lory
hahaha
så sant
2012-03-29

  charlotte hedendahl
Absolut! Härligt formulerat!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin