Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon mitt hår

 

Hon skall klippa håret på min lillas huvud
Och inte vet jag  om jag dör lite grand 
eller lever lite mer när hjärtat går sönder så här

Hon vet inte
det vi två vet
Det är mitt hår hon skall klippa



---------------------
Samtidigt, en livstid bort:
Klappaklappakyssa stora magen..
"Tänk.. Hur tror du att hon blir?"
"Mm.. Mitt hår, dina ögon.. mina vackra händer och förhoppningsvis inte dina öron.. Men ögonfransarna.. Dina! Hon blir vacker"
"Vackrast"
"Ja. Vackrast"




Fri vers av Saring
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-21 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring