Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Centerordföranden har presenterat ett löneförslag som slår det mesta.....


"Storföretagens Nya Bitch - Annie Löv(C) !"

Jag vill påstå att nu slår hon ,t o m, ut sin föregångare som kommersiell Bitch !
Annie vill ,nämligen, att ingångslönerna för ALLA s k "enkla" jobb (butiksbiträden, kassörskor, servitriser, lokalvårdare mm) ska SÄNKAS till 11.000 per månad ! Och fackföreningarna ska bara KÖRAS ÖVER, eftersom det ska lagfästas, enligt henne ! Denna kommersiella Bitch slår nu alla BOTTENREKORD och, t o m Moderaternas talesperson i lönefrågor har nu TAGIT AVSTÅND från Lövs uttalanden ! "Det kommer aldrig att hända !", sa´ denne i P1 igår . Och det är ju inte så konstigt , arbetslöshetsbidragen skulle ju bli nästan lika stora som ingångslönerna OM Lövs förslag fick respons !
"Ett brott mot den Svenska Modellen !" , sa´ S-Ordföranden Stefan Löfvén i RIX-Morronzoo imorse . Fast det är ju också fullt möjligt att "bitchiga Annie" också vill sänka aktivitetsgarantin till , t ex 8.000 per månad ! Snacka om att BEFÄSTA KLASS-SAMHÄLLET ! Och nu VET ni ,ALLA väljare i landet, att CENTERN ÄR det NYA HÖGERPARTIET i svensk politik . BYT namn ,för 17 ! "KONSERV-PARTIET" , kan det va´något, Annie Löv ?


--------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-23 09:39



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Frågan är svår, mycket svår, men något
måste göras. När lågkonjunkturen kommer
är det illa om vi har det så här.
Vi kan inte lösa det utan att gynna
produktionen och egna företagare.
En lägre ingångslön är temporärt
och samtidigt en chans.
2012-03-24

  Mats Henricson
Patetiskt med de två borgerligt influerade herrarna under ! Att SÄNKA lönerna till en nivå som tangera storlekn på Aktivitetsstödet , skulle det INTE vara reaktionärt ? ! Annie Löv (hon må vara så raffig och snygg som helst !) ÄR en högerinriktad politiker, jag KAN det politiska spelet, har jobbat aktivt i över TJUGO år ! T o m MODERATERNA tar avstånd från detta senaste centerutspel ! Dessutom vill hon ,TYDLIGEN, bara KÖRA ÖVER de fackliga organisationerna ! Och Löfvén har ju samma åsikt som jag har !
2012-03-24

  Jack E. Gladh VIP
Håller med kommentaren under. Centern
är ett renodlat liberalt mittenparti för övrigt.
Blanda inte in klassamhället i just det här.
Folk mår inte bra av att gå omkring
sysslolösa. Det finns ett grundläggande
behov av att göra nytta i ett samhälle.
2012-03-23

    tramp
Annie Löv är bland det bästa och modigaste som hänt på länge inom svensk politik. Sen kan du Mats gnälla och kasta skit så mycket du orkar för det gör du ändå...det kallas föryngring :-)
2012-03-23

  zallander
Men det går dom nog sällan i mål med. Såg på text tv att moderaterna har tappat stöd enligt sifo. Det glädjer.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska