Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tankfull dag

En tankfull dag
Med längtan efter tankeverksamhet
Verksamhetstankar

En tänkande tiger
Skulle man vara
Både tiga och tänka
och vara livsfarlig
Bland tigerliljorna

Och torsdagsregnet
gör att jag måste stanna inne
och leka tigande tiger på soffan

Tänkande tiger




Fri vers av Inez L
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L