Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är du


ädelost



ödet

du är en blomma

för stunderna

svart på vitt


vad är då tid...



livet




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 22:49



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...en tänkvärd och vacker Dikt... tack Pirjo...!
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP