Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenblad i hennes hand

Gryningens ljus väcker själen,  
himmeln bräcker som aldrig förr

- jag är vilse utan dig...

en sömnlös regnig natt
tårar rinner ner från kinden

På handflatan beblandas båda substanserna, salt och sött
droppar ner mot det fuktiga gräset

ensam bland blommor som lyssnar,
hoppfull i väntan


En kram bakom, med korsade armar
dit beröringen når hjärtat
viskas...


- Du är här med mig, jag förblir din



doften utav rosen som vilar i hennes hand
är ljuva minnen


insydd i rosenblad...




Fri vers av M.A.J.R
Läst 677 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-03-25 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2018-05-16

  stenen/ Yv Ericsson
bedårande vackert allt!
2012-04-05

  Filosofen2
Din poesi skapar många rum.

Din själ, ditt hjärta och din luft andas genom dina rader.

Kärlek kommer, kärlek går, men bara kärleken till dig själv kan vinnas då hjärtat vågar ta den....

Rosenbladen doftar så gott


Bokmärke!!!!
2012-03-29

  Rickard Eriksson
Jätte bra text..
2012-03-29

  Bibbi VIP
Oändligt vackert.
2012-03-27

  LenaJohansson VIP
vackert
2012-03-26

  Julio VIP
snyggt broder
2012-03-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt vackert skaldat. =)
2012-03-26

    Max Poisé
Mumma..detta!
2012-03-26

    ej medlem längre
Text och musik stannar kvar i minnet som en vacker smekning...underbart!
2012-03-25

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert skriver du
målar du rosens blad
2012-03-25

    ej medlem längre
"Gryningens ljus väcker själen"
Vackert.
2012-03-25

    ej medlem längre
ljuvligt vackert...
2012-03-25

    svarta ängeln
Bland de vackraste jag läst..
2012-03-25

    ej medlem längre
Vackert skrivet , vacker musik !!!
2012-03-25

  Änglaögon
Du har väldigt vackra ord i din text, djup och innerlig.
2012-03-25

  Ninananonia VIP
Mycket vackert... dessa blad..
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R