Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall från ovan

Ett fall från ovan
Och jag som är ovan
vid överraskningar
för att inte säga avog
står gärna över överraskningarna

Till förmån för
Lugnet




Fri vers av Inez L
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-03-25 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L