Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläck under huden


Vad för sorts flamma ligger i hennes ögon
som skyddas av maskaran

blottar sina kroppsdelar
ett rebelliskt leende
för papper slängs framför hennes fötter

rör sig till rytmen exotisk
vid midnatts tid
är hon stjärnan bland stjärnorna

hon bär konst
penetration av nålar doppade i färg
ömt under huden
härdars under tiden
dansar hon


permanent




Fri vers av M.A.J.R
Läst 399 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-03-26 15:58



Bookmark and Share


    jamming223
Åh! Denna dikt är total uppslukning!
2012-09-25

  stenen/ Yv Ericsson
sanslöst bra! tack för jag fick läsa
2012-04-05

    ej medlem längre
Iakttagelseskärpa
sinnessmakan
2012-04-01

    deb8
Tycker om detta porträtt och dess förundran över denna kvinnas mystism och det som lever inom hennes skal. Sista stycket knyter ihop dikten på ett magnifikt sätt med de tre sista raderna vars budskap skapar rum för egen tolkning.
2012-03-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Superbt. =)
2012-03-27

  alvan
Är så fåordig men vill bara säga att detta var riktigt snyggt!
2012-03-26

    ej medlem längre
Starka brinnande ord som berör.
2012-03-26

  Julio VIP
mycket bra
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R