Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett värde

Värdelöst
Värdelöst värdelös
Felvärdelös
kan man vara ibland

Ett värde
värdet

Där värdet finns, finns andra

Om man är värdelös två gånger
Får man då
Ett värde




Fri vers av Inez L
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L