Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dagens olika växlingar...


Rutin

det dagas

jag går upp i ottan

ler
ler och syndar

det gryr

jag går ned i nedan

gråter
gråter och förlåter




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman