Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvartett

Som dina fingrar flyger över pianot
vill jag sjunga till dina toner.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls