Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barns far

Dina linjer i ditt ansikte. Ögon jag känner. Du

Igår var vår tid. Dagen är ny. Inte längre du och jag

Leende med en mun som jag känt nära min hud

Hand jag hållt i min. Trygghet. Mörka ögon som gått i arv

I våra barns blickar ligger din. Korsade hjärtan

Din famn var mitt hem. Smeker din kind

Kärleken är evig. Ibland gör den ont

Livet blev så. Ett slut med en evig längtan




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-28 15:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas! :)
2012-03-29

    lory
oh så vackert men med andra ögon...på nåt sätt som en evig band o kärlek..fin hyllning...
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish