Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är alltid min saknad

I den råhet som ligger i en uppriktig kärlek

Är hjärtat som ett köttstycke, droppande av ärligt blod

Ingen känsla är så naken som en skrikande längtan

Bitterljuv är saknaden av din närhet. Din intima smekning

Ingen kan någonsin komma så nära som den som berör det innersta

Djupet av slutet är svart. Sorgen stannar. Fastnaglad för alltid

Men ändå ler ditt ansikte.Försvinner en tid. Av dagar som fortsätter att existera

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-28 17:31



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vacker, djup, insiktfull. Så känns den äkta kärleken, ärlig, äkta, naken.
2012-04-15

  Suzy med punkterna
Starkt så jag ryser...
2012-03-30

  Lars Hedlin
Känsla i denna..
2012-03-29

  LenaJohansson VIP
bra
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish