Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bägaren


må guldkantsglasen stå dig bi
du självförvållare av smärta
ty i ensamhet skall
du bördan bära

i synd och skam
djupt i den svarta bägare
den ovise sjuker bort ifrån
de visas ord och lära


(e-10




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson