Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pretenders, enjoy your moment of fame...




Oh you, righteous one...

 

 

could I ask you

to take a step

it might be a big one

big for you

because the stairway

down to me

is long and steep

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-15 20:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag skickar ett rep som du kan klättra upp på istället.
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson