Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonrodnadsångest

 

 

det mörka

drar till sig mörker

 

synden är dig given

så köttet må falla

där skuggor redan ligger

 

vacker är lockelsen

men tyst som cyanid

 

en dypöl att avnjuta

övertäckt med sockerlag

dekorerad med ljung

och i överflöd serverat

till det som aldrig kan mättas

 

dödsriket förblir öppet

ännu en dag

 

(e-12

 




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-17 00:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat, om just ångest
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson