Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek ömhet närhet

 

 

kärlek ömhet närhet

jag låter mina ögon vandra

runt det som onåeligt är

 

är det blott mina armars längd

som skapar detta avstånd

eller är det ditt hjärtas hägn

som motståndskraftigt står i pålverk

klädd i diamantnät och taggtråd?

 

dina ögon ser i marken

mina händer blöder

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 445 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-03 12:33



Bookmark and Share


  Nina.K
Väldigt fint skrivit.
2012-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan lyser igenom. Vackert skrivet.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson