Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När trådar brister

 

 

hängandes i en liten skör tråd

tvinnad med vaga förhoppningar

darrar en ensam själ i vinden

 

övergått från vetskap till fruktan

har det som aldrig varit säkert

 

i drömmar om natten faller tårarna fritt

i skuggan av dagens mödor

kommer nedslagen om och om igen

 

något sparkar på skadat gods

passar på när trådar brustit

 

fyllt av oönskade skeenden

är livet du aldrig bad om att få förvalta

 

från botten av avgrunden

avgår ett avgrundsvrål

ekandes mot klippväggarna

letar det sig upp till ytan 

där det slutligen når fram

som en viskning

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-13 00:03



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Mycket berörd av din text.
2012-06-14

  Blåbäret
ändå...
det når fram
kommer ut, sin viskning till trots
och däri ligger hoppet om skillnaden
att kanske någon hör
den förminskade versionen
2012-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så det känns.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson