Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ingenting märkt!

Du har ingenting,
märkt
sett
hört
talat
kanat
banan
ORKAR NI FORTSÄTTA LÄSA LISTAN?
fruktat
känt
hänt
amoriserat
ekapadiserat
älskat.
glamoriserat
marmoriserat
bakat
kakat
Är ni kvar å läser?
producerat.
sympatiserat
musicerat
betraktat
Orkar ni fortsätta läsa denna lista ?
mätt
färgat
målat
pålat
klappat.
skålat
ätit
sentimentaliserat
brutaliserat
varierat
spexat
sexat.
förhäxat.
förfört
förlustat
bjudit
utgjutit
supit
druckit
ätit
vegeterat
Läs vidare eller gör en paus!
normaliserat
materialiserat
krigat
som
en sista utväg.
fredat som en första lösning.
polariserat.
implementerat.
harmoniserat
animaliserat.
Va orkar ni förfarande läsa vilket tålamod ni har!
defarkerat.
Felparkerat.
Grälat
skrattat
hatat
provianterat
kriminaliserat
Promenerat
cyklat
generaliserat
matat
pratat.

Levat!!!!!
PUST SLUT!


Poeter av alla sorter och kön:
Någon jävla ordning får det ändå vara på en lista med ord.

SLUTAT
skriva!?
Hur mår du förresten?
Eller har du det?




Fri vers (Prosapoesi) av Jean-Michel Orblin
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 06:47



Bookmark and Share


    lory
härligt o rolig återblick....jag skulle läsa mer...ler
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin