Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smak av naturens frukter...


En stilla kiwi

äter en kiwi

njuter såklart

tittar ut genom fönstret
som är skinande rena

glädjs åt domherrarnas kamp om maten
som första parkett på colosseum

det tjattras väldigt

och kärleken spirar förstås överallt

är precis klar med min kiwi
saftig och len

som ett krus sinnlig nektar

njuter fortfarande
fast mer belåtnare än någonsin




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman