Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla sjukgymnastterapeutminnen poppar upp

hur kan man ge
ett utlåtande till läkaren
som går vidare till patienten

säga att fibromyalgi
betyder ingen kroppskännedom
samtidigt påstå
att jag inte är behandlingsbar

att jag mest tycker om
snabba rörelser

ingenting stämmer
den personen känner
inte jag
som ändå har
daglig kontakt
med den själen
kroppen

på vad är den
personens lön
grundad
likställt med
baseballmatch
mot ett lag
kortväxta




Fri vers av Kim VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-03-29 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP