Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I begynnelsen var vi alla aplika...


Stoneage

är en grottmänniska

men bara bokstavligt

men mitt skägg är änglalikt
snudd på perfektionism

ibland hörs grymtanden
stönanden

stånkanden

men det är inte som ni tror att det skall vara

jag jobbar i min trädgård med att sätta ned

morötter gurkor

och andra fallossymboler i backen
för att bära frukt

det där om att vara grottmänniska
personifierad

är bara en myt




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman