Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I rännilarna efter den s k "Saudi-affären" gapar alltfler partirepresentaner från dessa tre partier STORT om att vi ,minsann, ska SLUTA exportera vapen till Diktaturer...


Sluta att HYCKLA om Vapenexporten - Moderater, Socialdemokrater och Folkpartister !

Att Miljöpartister och Vänsterpartister kan hävda detta med viss trovärdighet, DET är ett faktum ,men när en del Liberaler, Moderater och Sossar stämmer in i samma kör så får undertecknad BLODSMAK i munnen !
I flera decennier har dessa TRE partier ,via sekretessbelagda överenskommelser, UPPMUNTRAT och AKTIVT UNDERSTÖTT precis detta !
Det har exporterats vapen ,ammunition och annat krigsmateriel för många miljarder till ALLA möjliga ( och omöjliga !) nationer, mycket till den ständigt KRIGANDE s k "demokratin" USA ! Det fanns svenska AK-femmor i IRAKS armé när den leddes av Saddam Hussein ! Likadant förekom svenska vapen i Iran !
Och mycket som exporterats har vi INGEN aning om VAR det hamnat, SEKRETESSEN är solid ! Ovanstående är bara några exempel från den gigantiska svenska vapenexporten !
Att tala om att upphöra med Vapenexport till Diktaturer är bara HYCKLERI när det kommer från representanter från de TRE sistnämnda partierna , Socialdemokraterna, Moderaterna och Folkpartiet Liberalerna ! Jag tror INTE att det kommer att genomföras, det blir, som vanligt :"Undantagen bekräftar regeln !" SÅ har det varit i flera årtionden och SÅ kommer det att vara även i framtiden ! Fråga Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, de VET mycket om dessa försyndelser !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-29 16:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag tycker också det är helt sjukt och så fel, men de ansvariga oavsett parti kommer få stå sitt kast, dvs. de enskilda individer som har begått felen.
2012-03-29

  Jack E. Gladh VIP
Vissa beslutsfattare är mer måna om makten
än att förhindra krigsskådeplatsslakten!

Bra rutet om en infekterad sticka
i moder Sveas häl!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska