Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett luftdrag i en suck

katthår kan falla hur som helst
var som

bakom fönsterbrädan
elementet
in i mattan

mänskan faller ett steg
varje dag

utan att veta om det
närmare båren

närmare jorden

det kan vara första stunden
hon känner sig riktigt nära
livet




Fri vers av Kim VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP