Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkommande ovana

glasen står på mynningen och vilar
gårdagens pass var hårt
många liter bars under timmarna
lamporna samlar damm
ansikten rycker otåligt
snart ska glasen vändas igen
och gå på ännu ett pass
i mörkret




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-29 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tät och bra!
2012-03-30

    Anneli A
Tufft, men bra skrivet!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling