Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva morgon

I morse när jag vaknade var du här
Du snarkade sött bredvid mig
Studerade dig i smyg
Lät händerna löpa utefter din kropp
Lät fingrarna leka i håret på din bringa
Smög mig in under täcket
Fylldes av värme,
av åtrå
Sökte mig ned mot dina heligaste delar
Tungan lekte
Munnen lekte
Mums!
Den bästa frukost jag fått på länge




Övriga genrer av phenomena
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-03-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena