Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan

Det enda jag önskar är din uppmärksamhet,
att få känna mig omtyckt
Känna din närhet
Jag vill höra dig säga att jag betyder något för dig
Se omtanken i dina ögon
Jag vill känna dina fingrar på min kropp
Din nakenhet tätt emot min




Övriga genrer av phenomena
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-03-30 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena