Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga demoner

Jag släcker min lampa
Natten är tyst och svart
Genast rusar ångestens demoner fram ur hörnen
De har väntat på mig

Kastar sig över mig
River och sliter i mitt inre
Smärtan är olidlig
Jag går sönder
Faller ihop i en trasig hög
Kvider
Kämpar för att få luft
Kan inte andas
De svarta demonerna kväver mig

Snälla, hjälp!
Rädda min själ!
Laga mig!
Gör mig hel!




Övriga genrer av phenomena
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena