Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livslusta!


Jag knarkar livet!

Jag knarkar livet ,min drog är livet.
Behöver inga konstlade droger!


Äter och förlustar mig med livet!
Massa grönsaker ej några makaker.
Käkar lite fisk och fågel som mat
och äter prat.
är ute på amorösa eskapader charader.
Nu kommer jag och äter upp dig livet i det ,
för se vad sedan blir överblivet!

Ett glas rött nån gång då kan jag ta för hälsans skull annars går det precis lika bra med russin!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 03:26



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket underbara rader av livet!
2012-04-04

  Kjell A. H Lundin
Härligt, där blev det en luring, men jag anade att det handlade om något annat än vad min hjärna först tänkte på!
Gillar när du är så rakt på och tydlig.

Ha det så gott!

Vännen
Kjell
2012-03-30

  Kjell A. H Lundin
Härligt, där blev det en luring, men jag anade att det handlade om något annat än vad min hjärna först tänkte på!
Gillar när du är så rakt på och tydlig.

Ha det så gott!

Vännen
Kjell
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin