Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att springa naken

Jag kan inte alltid
vara den du vill

egentligen
går det inte alls
längre

jag måste
och kan bara

vara i den sanning
som jag består av

genom att jag är sann
i den jag är
kan även du
vara sann i den du är

men det är ett val
ett val som var och en
får ta

våga språnget

naket,öppet
visa omaskerat den den du är

det är den verkligheten jag vill leva
som jag söker

en själslig nudist.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 15:07



Bookmark and Share


    jobbjobb
Naket är vackrast även själsligt
2016-10-13

  Christian Eriksson
Själslig nudist javisst!:)
Våga vara den man är, något man vinner på i längden.
Vackert!
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e