Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslornas labyrint

Kan du
vågar jag

att älska
skoningslöst

att våga låta någon
tillåta dig älska mig

jag står inför
detta bottenlösa

en kärlek utan gräns

bitterhet
hat
förtvivlan
uppgivenhet

nej!

jag kastar mig
ut

vinden bär mig
solen fångar min själ

mitt hjärta
vilar tryggt hos dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e