Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vind

Som vinden kom du
Vinden bryr sig inte
undrar inget,
du kunde stannat vid
värmen och glöden

som fick algoritmer
att te sig långsamma

du kunde nöjt se
fallet
av nuet

Men kvällen var
vårknoppars bristning
-solstrålens energi

Mina ögon nuddade
omärkbart
Vinden svepte förbi
mitt öra, mitt hår
Min mun
tystades
av hettan

För vinden bryr sig inte

Den frågar ingen













Fri vers av helenita VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-30 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärd text..
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP