Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumhet




Funderat och funderat
över dumhet
trångsynthet

Är den till för att orka
till för att korka
igen





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-30 22:20



Bookmark and Share


  Jag är här nu.
Helt underbar!
2012-05-22

  Björn Donobauer
nja den är kanske till för att de korkade skall orka fortsätta vara det..?
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen