Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtsamma lärdomar




Hon Som Inget Hjärta Har

 

där går han

han som utan armar är

han som omfamnade världen

bara för att upptäcka

den sliter dig i stycken

du som godtrogen är

 

där går han

han som utan lyster famlar

han som tog för givet

att solen inte bränner

avslöjar och förnedrar

skapar skuggan över dig

 

där går han

han som utan läppar är

ja han som kysste bruden

bara för att fastna

i det som redan fruset var

i hon som inget hjärta har

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-30 23:46



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Me like ;)
2012-04-10

  desert star
Bara titeln är jättefin, men tycker om hela alltet.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson