Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr minns ja inte alla fina ord som kom till mig efter ett par dagar utan pillren.... vilken frid! Som att vakna.


Morgonen

känslorna lever igen
man bottnar
jag hittar det där
som är fint
som är mitt

som att hitta hem
efter en lång resa
ett lugn i tårna
en förhoppning
i mjuka böljor

orden var så precisa
så vackra och klara
men nu har de
tagit semester

dock lämnat efter sig
en mjuk röst
från ingenstans
till allt

en fot som står
stadigt
en kropp som inte
svävar utanför
de har slutit
en pakt




Fri vers av Kim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 09:12



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Orden som inte riktigt kommer upp till ytan har du ändå kunnat omvandla till denna fina text - de gömda orden lyser där känslorna blommar.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP