Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi alla är en del av någonting...


En del i stenröset

är en sten i ett stenrös
en av dom alla andra stenarna i stenröset

obetydlig i sin form och färg

men smälter in bra bland dom andra stenarna i stenröset

är kall och hård som en oslipad diamant i sin prakt motsatsen till en prålig påfågel

men här hör jag hemma bland dom andra stenarna i stenröset

egentligen ville jag bli ett sandkorn i ett sandslott
en korallflinga i det stora barriärrevet

men jag blev en sten bland dom andra stenarna i stenröset




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-03-31 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman