Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar tid är nu...


Vårglöd

ser en skrika skrika ut sin vårfrust

en entuta tuta loss sin tjälfrusna turtuduva

citronfjärilen
som seglar yrvaket runtomkring i den snåla blåsten

där bonden i horisonten sår livets frö i jordens mylla

ser en snödroppe droppa av sin sav

humlan som surrar därborta i frihetens ängar

en talgoxe som kuttrasju med sin nya fru




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman