Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexords-dikt...

 

Drömmarna, funderingarna, besluten -

utvecklar människans insikter.

 

©tk.




Bunden vers av thyra
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-31 14:28



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Så sant som det skrivna ordet...

tycker om!
2012-03-31

    ej medlem längre
Väl funna ord
2012-03-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
bra tankar bär
och blir något här!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra