Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt mitt hjärta

Gråt mitt hjärta
gråt
gråt ut din smärta!
Le och skratta
för att du kan fatta
att du rimmar
som en kratta!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP