Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - den oviktiga

Ännu en kväll då tårarna bränner i ögonen
Besvikelsen gör ont i mitt hjärta
Jag har väntat och väntat
Mobilen har jag bredvid mig
Tyst
Förstås
Det finns annat som är viktigare
Andra som är viktigare
Än jag




Övriga genrer av phenomena
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-03-31 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

phenomena