Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara orkar

det finns något i tågvagnen
en återhållsam minnesbild
ett generat lyster i blicken
som är på väg att somna
sittdynorna behöver inte klappas
för att dammet ska vina
det bara sker nu i kupén
blåsten smyger sig in
visar upp sig och far ut
håret vill följa med men hålls fast
i den del som håller inne på det där skenet
det kan helas och behållas
om du bara orkar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-01 13:46



Bookmark and Share


  in effigie VIP
.fin..ger minnen av oändliga resor i min ungdom...
2012-04-04

  Feminaz
åh så fin, jag kom just med tåget hem idag!
2012-04-01

  Kim VIP
Ja mitt problem är snarare i blåsten att håret täcker ögonen.... så jag ser ingenting.. ....
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling