Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är samhällelig utvecklig? Var kommer barnen in? Vad är ett liv värt? Vissa bilder lämnar aldrig näthinnan...


öronproppar hjälper inte emot Smärta i Kvadrat

det kan göra så ont
att ha ögon och öron

så det blir en massa
små och stora hål
på hela kroppen

hur man än lindar
in sig i täcket
i mörkret

det kommer ifatt
som tinnitus i örat
bromsarna på centralen
rostiga svullna spår

trasor tillräckligt stora
att göra rent med
är ständigt brist på

i brist på annat
som hjärncellerna
förtvivlat bildför

efter bildrörets
överföring på
BARNprostitution

DÄR DE LIGGER SOM
KOLLIN
I APATISK VÄNTAN
hela dagarna
INFÖR NÄSTA
ANVÄNDARE

där de ligger som
kollin
i apatisk väntan
inför nästa
användare

som en sak
utan värde




Fri vers av Kim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP