Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppterapi



Gruppterapi


Här sitter vi i djupa tankar
lätt förankrade i samma rum
i samma båt men ändå inte
där tystnaden har gjort mig stum

Några blickar möts försiktigt
modigt modigt ge beröm
ty vår resa har just börjat
första stygnet i vår söm

Kvavt är rummet utan krav
rustar oss för striden
utanför där väntar världen
lika kall och lika vriden

Församlad är en sargad skara
satt sitt hopp till terapi
finns det tid och finns det hopp
och människor som står dig bi?

I samma båt men ändå inte
rors ett märkligt skepp iland
om än dock för en timma
slutna i ett band...

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 660 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-01 22:06



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Vackert skrivet! :)
2012-06-05

  fullkontroll
Så sant så sant.
Tryggheten av att dela varandra, vilsenheten för världen utanför och gemenskapen av att sitta i samma båt.
2012-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt.
2012-05-13

    Max Poisé
Skapar sekundära känslor!
Gillar din text, men fastnar ändå i något slags ofullbordande.

Ken känslan finns där!

Den betyder mest trots allt!
2012-05-04

  Änglaögon
Fint poetat!
2012-04-15

  Ruterdam
Superbt skrivet - hälsar en som snart är klar med sin terapi.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson